Påsklovet närmar sig med stormsteg. Undvik långa köer i skiduthyrningarna på skidorterna, hyr i lugn och ro på hemmaplan istället och kom förberedd till semesteråkningen. Genom att prova ut och förboka din och familjens skidutrustning i någon av våra butiker så hjälper vi dig att välja passande och rolig utrustning till din semester.

Du kan välja att förboka din utrustning i någon av våra butiker eller direkt här på hemsidan. Vi bjuder på upp till 3 fria resdagar* som du inte behöver erlägga hyra för.

Så här går det till när du förbokar i butik
  1. Du besöker närmaste butik  en tid och dag som passar dig bäst.
  2. Vi går noggrant igenom alla alternativ i vårt breda uthyrningssortiment så att du får bästa upplevelse i backen eller skidspåret!
  3. Om semestern börjar en tid efter ditt besök hos oss så lägger vi in en förbokning och du bestämmer själv vilken dag du önskar att hämta utrustningen. Om du ska resa i samband med ditt besök hos oss så får du med utrustningen direkt.
Så här går det till när du förbokar online
  1. Du summerar din utrustning i kundkorgen på hemsidan.
  2. Gå vidare till kassan och välj i vilken butik och vilket datum du önskar att hämta utrustningen.
  3. Du betalar online med ditt kontokort, Swish eller faktura via Svea Webpay.

När semesterresan är över lämnar du tillbaka utrustningen i närmaste butik – eller förläng din hyra till en säsongshyra genom att betala mellanskillnaden!

*För att erhålla upp till 3 fria resdagar kan liftkortskontroll komma att göras.